Депутатът в Европейския  парламент от крайнодясната партия Словашки патриоти Мирослав

...
Депутатът в Европейския  парламент от крайнодясната партия Словашки патриоти Мирослав
Коментари Харесай

Крайнодесен депутат в ЕП пусна гълъб в пленарна зала

" Депутатът в Европейския  парламент от крайнодясната партия " Словашки патриоти " Мирослав Радачковски пусна гълъб по време на вчерашното пленарно съвещание в Страсбург, написа английският вестник " Гардиън ".

По време на сесията на органа на законодателната власт на Европейския съюз парламентаристът от централноевропейската страна извади от чантата си през рамо бял гълъб и сподели: Аз желая да пусна този гълъб на независимост като знак на мира, като знак на това, че на Европа ѝ би трябвало мир. Нека този гълъб сплоти всички нас.

Действията на Радачковски бяха разкритикувани от негова колежка.

" Господин Радачковски, Вие се отнесохте към това животно както с движимост единствено и единствено, с цел да извършите изказване за мир и с цел да си натрупате политически капитал ", съобщи депутатката от групата на " Зелените " Каролина Руз (Франция).

Заместник-председателят на Екологичен потенциал Ян-Кристоф Йотен съобщи, че е е уведомил ръководителя на органа на законодателната власт на икономическото и политическото обединяване Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена. " Надявам се, че птицата е добре ", сподели немският политик.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР